Köp selfielampa och lyckas med dina Youtubefilmer

Varför lyckas vissa så bra med sina Youtubefilmer? Det handlar både om innehåll och teknisk utrustning. Hur du ser ut, alltså vilken belysning som du har i rummet, är viktigt för att få så många visningar som möjligt. Du ser mer seriös ut med bra belysning. Skaffa en selfielampa och ta din Youtubekanal till en ny nivå.

Köp selfielampa

En selfielampa är en rund lampa som ger dig perfekt ljus. Ungefär som att du står framför ett fönster i dagsljus. Då slipper du skuggor i ansiktet, ringarna under ögonen eller att din hud ser konstig ut. Du får helt enkelt lagom med ljus över hela ansiktet och dina kläder. Det ger ett mer professionellt intryck, förutom att du kommer att bli nöjdare med ditt utseende. Om du är en seriös youtuber måste du skaffa en selfielampa. Det är en liten peng, en billig investering, som kan ge dig ett riktigt bra resultat. Det är också roligare att filma med en selfielampa. Eftersom du vet att resultat blir bra behöver du inte spendera massa tid på att försöka skapa bra belysning med dina egna lampor eller genom att stå framför fönstret. Du är nästan klar med filmen då ett moln skymmer solen den sista minuten och du känner att du vill ta om hela filmen. Mycket tidskrävande. Du köper din selfie lampa på eStore som har ett stort sortiment av selfielampor i olika prisklasser.

Lyckas med Youtube

Det är mycket som spelar in för att du ska lyckas med Youtube. Det viktigaste är att du skapar riktigt bra filmer. Utgå från dig själv: vilka filmer gillar du själv att titta på? De välgjorda filmerna som verkligen ger bra information eller är riktigt underhållande? Eller filmer med dålig belysning och som inte riktigt handlar om något?

När du skapar dina filmer måste du tänka på samma sätt. Redan från första filmen ska du satsa på kvalitet. Det är bästa sättet att få både visningar och prenumeranter. Det är också klokt att skapa flera filmer under tiden då det inte händer något på din kanal. Den dag som du börjar få besökare måste du ha flera filmer att erbjuda. Dels för att få prenumeranter. Vem vill prenumerera på en kanal som knappt har några filmer? Dels för att i framtiden få fler prenumeranter genom Youtubes algoritm. När din film spelas upp kommer ju Youtube att föreslå liknande filmer till besökare. Om den personen då väljer att se ännu en film från din kanal, så kommer Youtube föreslå dina filmer till fler personer som verkar gilla ämnet. Om du inte har några filmer eller om dina filmer handlar om väldigt olika saker kommer dina besökare inte klicka på fler filmer från just dig. Då tror Youtube att dina filmer är dåliga och det kommer att vara svårt att få igång kanalen.