Lip sync battles hos Jimmy Fallon

Det amerikanska tv-programmet The Tonight Show, som leds av Jimmy Fallon, är en mycket rolig och underhållande talkshow. Fallon själv är mångsidig och har bland annat varit en viktig kugge i hjulet hos SNL (Saturday Night Live), ett annat oerhört populärt amerikanskt komediprogram, där han verkligen visat att han har den komiska ådran och kan bjuda på sig själv i alla lägen.

Fallon kan också sjunga hyfsat bra, och till och med dansa lite grann och de här två egenskaperna använder han då och då i sina program, även om fokus är mest på gästerna. De inbjudna gästerna i The Tonight Show är ofta skådespelare eller andra kändisar och inte minst komiker.

Lip Sync Battle

Innan Fallon tog över The Tonight Show 2014 (efter Jay Leno) ledde han den kända showen Late Night, som innan dess letts av David Letterman i väldigt många år och sedan av Conan O’Brien. Med andra ord ganska stora skor att fylla. I Late Night fanns ibland ett fantastiskt underbart inslag som kallades för Lip Sync Battle. Här ska gäster mima till en känd låt och uppträda på scenen. Deltagarna kan vara vilka kändisar som helst, som ställer upp. När artister som kan dansa deltar, blir det oftast oerhört skickliga uppträdanden. Ett exempel på det är Tom Holland, men när exempelvis en komiker gör detsamma satsar de ofta på just komiken, ”hellre än bra” vad gäller dans, men det ska bli ett underhållande nummer. På Youtube finns flera framträdanden att njuta av. Det är bara att söka efter Lip Sync Battle eller Jimmy Fallon.

Komikern Stephen Merchant

En av gästerna som gjort makalöst bejublade insatser just i Lip Sync Battle är den brittiske komikern och ståuppartisten Stephen Merchant, som brukar samarbeta med Ricky Gervais. När Merchant mimar till Christina Aguileras låt Dirrty från 2002 är det så galet och oväntat att man både kiknar av skratt men samtidigt blir imponerad av vad han vågar göra på en scen. Man skulle kunna tro att han köpt sina kläder hos https://gameloot.se/, för här kan man hitta många kul plagg eller andra varor. De erbjuder fri frakt och skickar varor ända fram till jul. Här kan du hitta flera roliga jultröjor som hela familjen kan bära på julafton. Ni kan bli lika fräcka i framtoningen som Stephen Merchant, bara ni vågar.

När man hittar en programledare som Jimmy Fallon, som underhåller på ett så trivsamt, men enkelt sätt når det ut till den breda massan, vilket troligen är skälet till varför det gått bra för Fallon. Lip Sync Battle är bara ett exempel på vad som pågår i Fallons shower. Mycket nöje!